לתיאום פגישה: 054-4337150 


© Moveat- כל הזכויות שמורות | לירון אסייג- 0544337150
moveat.liron@gmail.com
* המידע באתר זה אינו מהווה תחליף להתיעצות אישית עם איש מקצוע, אין להסתמך על המידע כמקור מידע יחיד ואין לעשות בו שימוש ללא התייעצות מקצועית.
עוגת גבינה ללא תוספת סוכר

​מרכיבים:

חבילת פתי בר מקמח מלא (250 גרם)
כוס מים קרים
כף נס קפה
3 כפות "כמו סוכר"
קצת יותר מחצי חבילת אינסטנט פודינג
500 גרם גבינה לבנה 
2 כוסות חד פעמי של חלב


הוראות הכנה:
מערבבים את המים עם הנס קפה ומרטיבים את הביסקווטים .

מסדרים אותם בתבנית בשכבה אחת 

מערבבים בקערה את האינסטנט פודינג עם תחליף הסוכר והחלב עד שמגיע למרקם קרם. 

מניחים ל- 5 דקות 

מוסיפים את הגבינה הלבה ומערבבים

יוצקים שכבה מעל הביסקווטים ולאחר מכן מניחים שוב מעל ביסקוויטים ומעל שוב יוצקים שכבה של קרם.