לתיאום פגישה: 054-4337150 


© Moveat- כל הזכויות שמורות | לירון אסייג- 0544337150
moveat.liron@gmail.com
* המידע באתר זה אינו מהווה תחליף להתיעצות אישית עם איש מקצוע, אין להסתמך על המידע כמקור מידע יחיד ואין לעשות בו שימוש ללא התייעצות מקצועית.
קראמבל תפוחים טבעוני

​מרכיבים: (2 מנות)


2 תפוחי סמיט קלופים וחתוכים לקוביות
מעט קינמון 
100 גרם קמח שיפון ( קמח מלא אחר או קמח ללא גלוטן)
12.5 גרם שמן קוקוס
25 מ"ל שמן קנולה
כף 'כמו סוכר' (לאוהבי המתוק ניתן להוסיף עד כף נוספת)
15 גרם אגוזי מלך שבורים
15 גרם אגוזי פקאן שבורים



הוראות הכנה:

מחממים את התנור ל- 160 מעלות .

מסדרים את התפוחים בתחתית כלים קטנים המתאימים לאפיה, מעל מפזרים מעט 'כמו סוכר' וקינמון

מערביים יחד את הקמח עם השמנים ותחליף הסוכר עד כדי פירורים גדולים וקטנים.

מפזרים בצורה אחידה וגסה מעל התפוחים

אופים בתנור במשך 30-40 דקות עד להזהבה

* ניתן להגיש עם גלידה טבעונית