עוגת גבינה ללא תוספת סוכר
מרכיבים:
חבילת פתי בר מקמח מלא (250 גרם)
כוס מים קרים
כף נס קפה
3 כפות "כמו סוכר"
קצת יותר מחצי חבילת אינסטנט פודינג
500 גרם גבינה לבנה
2 כוסות חד פעמי של חלב
הוראות הכנה:
מערבבים את המים עם הנס קפה ומרטיבים את הביסקווטים .
מסדרים אותם בתבנית בשכבה אחת
מערבבים בקערה את האינסטנט פודינג עם תחליף הסוכר והחלב עד שמגיע למרקם קרם.
מניחים ל- 5 דקות
מוסיפים את הגבינה הלבה ומערבבים
יוצקים שכבה מעל הביסקווטים ולאחר מכן מניחים שוב מעל ביסקוויטים ומעל שוב יוצקים שכבה של קרם.